På internettet og de sociale medier findes der mange fejlagtige og usande oplysninger om frimureriet, som Den Danske Frimurerorden kun kan tage afstand fra. Ønsker du saglig information, så begynd her.

Ønsker du saglig information om Ordenen og frimureriet, anbefaler vi, at du læser bogen "I Guld og Himmelblaat", som Ordenen har udgivet. Den er et godt sted at begynde.

Du har desuden mulighed for at tilmelde dig et informationsmøde, hvor du blandt andet får at vide, hvilke overvejelser, du bør gøre dig, og hvilke formelle krav, du skal opfylde, hvis du ønsker at søge optagelse i Ordenen.

En orientering om frimureri

Du har også mulighed for her at downloade informationsbrochuren "Frimureri – Personlig udvikling og broderskab", som er udgivet af Den Danske Frimurerorden, og som giver svar på de fleste af de spørgsmål, som mange ikke-frimurere stiller forud for deres optagelse i Ordenen.

Brochuren kan downloades som en pdf. Hvis du ikke har det gratis pdf-fremvisningsprogram Adobe Reader installeret på din computer, kan du hente det på dette link.

Frimureri - Personlig udvikling og broderskab
Læs videre
Foto: Anders Fenger-Eriksen
Foto: Den Danske Frimurerorden
Foto: Kenneth Rasmussen
Ordenens Stormesters skrivebord
Foto: Kenneth Rasmussen