Donation til fordel for socialt udsatte

638.600 kr. til Kirkens Korshær

Den Danske Frimurerorden, Det Danske Frimurerlaug og Johanneslogeforbundet gennemførte fra medio april til medio maj en fælles indsamling til fordel for Kirkens Korshærs arbejde for socialt udsatte.

Indsamlingen rejste 638.600 kr., som nu er fordelt ligeligt til korshærens afdelinger i København, Odense, Aarhus og Aalborg, hvor midlerne er blevet modtaget med taknemmelighed:

"Hvor fantastisk, at det er lykkedes jer at samle så mange penge ind", udtaler Kaj Skjølstrup, der er korshærsleder for Odense og Svendborg. "Det er helt overvældende og fylder os med taknemmelighed. Pengene giver os mulighed for at fortsætte arbejdet med at hjælpe mennesker i Danmark, som har brug for et sted at sove, et måltid mad, støtte, samtaler og rådgivning. På vegne af Kirkens Korshær i Odense takker jeg for denne håndsrækning, som vil komme til at gøre nytte rundt om i Kirkens Korshærs mangfoldige arbejde."

Læs mere om Kirkens Korshær her.

Fakta

Personlig udvikling med medmennesket i centrum

Den Danske Frimurerorden er et selvstændigt ordenssamfund, hvor mænd i alle aldre og fra alle erhverv og samfundsgrupper igennem 275 år har mødtes for at arbejde med deres personlige udvikling, udfordre deres værdigrundlag og forholde sig til livets store spørgsmål om eksistens, tro, etik og moral.

Frimureri handler dog også om at være og gøre noget for andre, hvilket den aktuelle donation er et eksempel på. At hjælpe nødlidende er en del af det frimureriske DNA og tankesæt med medmennesket i centrum.

I de senere år er Ordenen begyndt at fortælle mere om sit almennyttige virke, for det er vigtigt at gøre opmærksom på, at der er brug for en håndsrækning mange steder i samfundet.

Læs evt. mere om frimureriet og Den Danske Frimurerorden her på hjemmesiden eller følg os på facebook. Ved spørgsmål kan Ordenen kontaktes på mail ID@ddfo.dk eller telefon 35 25 01 50.